OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Eline Scheele

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij het Nederlandsch Octrooibureau 

 

“Ik zag een mooie vacature voor een communicatiemedewerker op VillaMedia en belde naar OnlyHuman. Ik had contact met Carly en ze handelde gelijk heel voortvarend. Ik mocht op dinsdag op gesprek komen en op donderdag kon ik al beginnen! In eerste instantie verving ik iemand voor een half jaar. Ik voelde me al snel als een vis in het water bij Nederlandsch Octrooibureau.

 

De begeleiding vanuit OnlyHuman was heel goed. Ik kon Carly altijd om advies vragen. Dat voelt heel laagdrempelig. Ik vind het ook bijzonder dat ze bij OnlyHuman ruimte maken om een persoonlijke band op te bouwen met hun professionals.

 

Ik had eerder contact met een ander recruitmentbureau. Een verschil van dag en nacht met OnlyHuman. Deze mensen hadden het altijd te druk en kwamen vooral ongeïnteresseerd over. Het kan gelukkig anders, weet ik nu. Ik heb OnlyHuman ervaren als een open en enthousiaste organisatie. De mensen die er werken zijn oprecht betrokken en meelevend. We hebben echt een persoonlijke band opgebouwd met elkaar.

 

Formeel is mijn contact met OnlyHuman opgehouden. Mijn tijdelijke opdracht is namelijk omgezet in een vast dienstverband. Ik ben hier erg gelukkig mee. Toch houd ik wel contact met OnlyHuman. Ik ga gewoon binnenkort eens lunchen met Carly.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp