OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Ebru Eryigit

OPDRACHTGEVER

Communicatiemanager Provincie Noord-Holland

 

“We werken al een jaar of 7 met ze samen en hebben een heel prettige relatie met OnlyHuman. Je kunt het contact het beste typeren als een mooie combinatie van persoonlijk en zakelijk. Dat klinkt simpel, maar OnlyHuman is hier behoorlijk uniek in. En dat werkt heel prettig. Wat heel fijn is, is dat ze onze organisatie goed kennen en aan één woord genoeg hebben. Ze snappen precies wat we nodig hebben. Ze weten ook waar wij voor staan en komen daardoor vaak met een passend aanbod.

 

Dat kunnen ze doordat ze nauw contact hebben met onder andere onze teamsenioren. Maar ook doordat ze goed luisteren en regelmatig informele gesprekken voeren; Wat voor dingen spelen er in de organisatie en welke ontwikkelingen maakt de organisatie door? Zo kunnen ze een en ander in een breder spectrum plaatsen.

 

Als we een nieuwe aanvraag uitzetten onder een paar bureaus, zorgen ze er bij OnlyHuman voor dat ze de opdracht goed snappen. Ze pakken gemakkelijk even de telefoon als ze ergens een vraag over hebben. En dan kunnen we er net even wat meer uitleg bij geven. Dus die lijntjes zijn heel kort. Hierdoor zijn ze vaak in staat om precies de juiste cv’s te sturen. En omdat ze daar zo goed in zijn, werken we regelmatig samen.

 

Met OnlyHuman loopt alles altijd heel soepel. En als er al eens een probleem zou zijn, dan is dat zo opgelost. Omdat de relatie zo goed is. Je weet precies wie je moet hebben, ze communiceren helder en ze handelen altijd adequaat.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp