OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Cécile Hoogduijn

OPDRACHTGEVER

Teamleider Communicatie en Erfgoed Hoogheemraadschap van Rijnland

 

 

“Toen ik bij HHS Rijnland ging werken, werkte mijn voorganger al met OnlyHuman samen. Op het moment dat wij op zoek moesten gaan naar een communicatieprofessional kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met ze. Ik belde mijn contactpersoon Claudia.

Wat me met name opviel is hoe snel en accuraat ze handelen bij OnlyHuman. Ze zijn bovendien in staat om een erg goede inschatting te doen van de werkelijke behoefte. En koppelen daar vervolgens de juiste professional aan. Precies wat een recruiter moet doen dus, en dat doet OnlyHuman goed. Dat is ook exact wat ik verlang van een bemiddelingspartij. Niets meer en niets minder. Ik weet dat ze ook allerlei borrels en bijeenkomsten organiseren, maar daar heb ik zelf geen behoefte aan.

 

Ik heb nu verschillende keren met ze te maken gehad en ik heb alleen maar goede ervaringen. Als ik weer eens een bezettingsprobleem heb, dan bel ik ze gelijk op en dan weet ik dat ze in no time de perfecte match voor me hebben. Ik kan altijd terugvallen op OnlyHuman en dat is een heel prettige gedachte.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp