OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
25 augustus 2016

Meet mho-consultants!

door Mariska Lokker

Met gepaste trots stellen we onze partner mho-consultants aan je voor! mho consultants is de verzelfstandigde opvolger van OnlyHumanOnline en levert advies en projectmanagement voor online projecten en digitale transitie.

 

Jitteke Runia, die samen met Iris Wingbermuhle OnlyHuman heeft opgericht, is met mho-consultants een nieuwe weg ingeslagen. Ze vertelt hierover in een  interview met Marjolijn Willemsen:

 

“mho is voortgekomen uit OnlyHuman en OnlyHumanOnline. We merkten dat klanten naast de inzet van mensen ook behoefte hadden aan advies, projectmanagement en vooral ook leren over online organiseren. Met mho-consultants zijn wij (Jitteke Runia, Nina Kornaat en Rik de Fluiter) daar op ingesprongen.”

 

“Wij helpen organisaties bij het realiseren van hun online ambities: next steps in de digitale organisatie. De klanten van mho consultants zitten vooral in het publieke domein, de zorg, cultuur, onderwijs, maar ook bij middelgrote bedrijven. Die willen graag een stap zetten naar een volwassen digitale organisatie.”

Experts met branchekennis
“Vaak ontbreekt het in organisaties aan kennis en aan ervaren specialisten. Daar biedt mho consultants hulp, met een kleine groep van digitale experts, aan ons verbonden als associates. De associates zijn inhoudelijk sterk, maar ook op het gebied van projectmanagement en het overbrengen van kennis zijn ze een kei. Bovendien kennen ze de branches van onze klanten van binnenuit. Samen met de klant gaan ze aan de slag met een vraagstuk of verandering. Eigen mensen en mensen van mho worden zoveel mogelijk in een team samengebracht.”

Neem de tijd
“Wanneer bedrijven hun vraag bij ons neerleggen, lijkt die initieel soms eenvoudig. Maar 9 van de 10 keer heeft de vraag veel impact op de organisatie. Het kost tijd om te veranderen, mensen mee te krijgen én om te leren. Wat we graag willen meegeven aan bedrijven: neem de tijd om te leren en pak het stap voor stap aan. Kijk wat haalbaar is voor jouw organisatie en breng in kaart wat je wilt bereiken. Zo boek je resultaat.”

Learning on the job
“Waar mho consultants zich sterk voor maakt, is dat er kennis wordt overgedragen aan het bedrijf. Naast dat het project goed wordt uitgevoerd, is er veel aandacht voor kennisdeling. We vinden het belangrijk dat het bedrijf aan het einde van de rit veel heeft geleerd en met vertrouwen zelf de volgende stappen gaat zetten. Als onze mensen weg gaan, moet onze klant zelf verder kunnen. Voorbeelden van projecten zijn: webmanagement, strategie voor online marketing, het opzetten van social intranet en communities of het invullen van content management.”

Nieuwsgierig geworden? Meer info?
Neem een kijkje op hun fonkelnieuwe website:  www.mho-consultants.nl


OOK INTERESSANT

zondag 17 april 2016

We zijn altijd op zoek naar...

Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar startende en ervaren communicatieadviseurs, communicatieprofessionals en web- of eindredacteuren. Door je in te schrijven voor onze pools, kunnen we je snel benaderen als er een leuke en relevante vacature voor je is.…
maandag 10 augustus 2015

15 jaar OnlyHuman: Zien

[zien_recent]  
maandag 14 juli 2014

Opdrachten & Vacatures