Ga naar OnlyHuman home

Persbericht - toegekende aanbesteding Rijksoverheid

Blog

OnlyHuman blijft voorkeursleverancier van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid

Haags bemiddelingsbureau ook komende twee jaar vaste partner Rijksoverheid

Den Haag, 27 november – OnlyHuman is ook de komende twee jaar de voorkeursleverancier van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid. Het Haagse bemiddelingsbureau – al ruim achttien jaar gespecialiseerd in deze nichemarkt – kwam bij de aanbesteding als beste uit de bus. OnlyHuman blinkt onder andere uit op onderdelen als innovatie (van aanpak en plannen), duurzame ontwikkeling van professionals en ‘inclusiviteit’ van mensen met meer afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Al sinds het prille begin is OnlyHuman dé arbeidsbemiddelaar van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid. “Dat het Rijk onze samenwerking verlengt, is een erkenning voor de manier waarop we al jaren werken én voor de innovatieve aanpak die we voor ogen hebben”, vertelt Martin Staats, directeur van OnlyHuman. “Natuurlijk zijn we ook gewoon superblij dat we ons werk voor deze opdrachtgever mogen voortzetten!”

 

Bewezen manier van werken

OnlyHuman is al jaren de logische partner van het Rijk en kent deze opdrachtgever dan ook tot in de haarvaten. “De uitstekende uitslag geeft natuurlijk veel voldoening, maar biedt verder geen garanties voor de uitvoering”, relativeert Martin. “Alle vier de partijen beginnen bij elke aanvraag met een schone lei en proberen zo snel mogelijk de beste kandidaat voor de vacature te leveren. Elke keer moet je weer net zo hard je best doen om die opdracht te krijgen. Feit is wel dat wij ook de afgelopen vier jaar het beste hebben gepresteerd en veel van alle aangenomen kandidaten hebben geleverd. Kandidaten dus die het beste passen bij de vraag van de opdrachtgever. Kennelijk hebben we voldoende referenties en een bewezen manier van werken, waardoor kandidaten zich graag via ons laten voorstellen.”

 

Kritische blik op dienstverlening

Vandaag de euforie, morgen de bezinning. “Het winnen van deze aanbesteding is voor ons ook het moment om kritisch te kijken naar de huidige en toekomstige dienstverlening. Waarin kunnen we innoveren en wat kunnen we verbeteren? Hoe kunnen we het de komende tijd nog beter doen? En hoe komen we bij kandidaten nog scherper op het netvlies als de partij waar je moet zijn wanneer je in het publieke maatschappelijke domein wilt werken? Als de partij die én veel aandacht geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling én die de beste opdrachten voor je heeft. Als het bureau dat langetermijnrelaties belangrijker vindt dan kortetermijnwinsten. Daar ligt onze prioriteit.”

Over de grote uitdaging voor de komende jaren hoeft Staats niet lang na te denken. “De juiste mensen vinden voor het invullen van de vacatures. Daarom hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een dedicated recruiters team, in alle wervingstools en in de meest moderne wervingstechnieken, zoals data mining. Allemaal om ervoor te zorgen dat we voldoende nieuwe kandidaten, goede communicatiespecialisten, leren kennen. Daar doen we dus veel aan. Gelukkig hebben we ook veel ambassadeurs, een groot deel van alle nieuwe kandidaten komt bij ons via mensen die al via ons werken, of ons goed kennen. Dat werkt uiteindelijk het beste.”

 

Over OnlyHuman

OnlyHuman (Nassaustraat 23, Den Haag) is al achttien jaar de arbeidsbemiddelaar voor communicatie- en marketingprofessionals. In het matchen van deze vakmensen met uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdelijk of vast. Leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar de professional of opdrachtgever naar op zoek is.

 

 

//Einde persbericht/