Ga naar OnlyHuman home

OnlyHuman en Dux International bouwen samen verder aan hun executive search en werving & selectie activiteiten

Blog

Persbericht

 


Vanaf augustus 2019 hebben de OnlyHuman Groep en Dux International hun activiteiten op het gebied van executive search en werving & selectie samengebracht in een nieuwe onderneming, Dux OnlyHuman bv. Beide dienstverleners bouwen zo verder aan een gezamenlijke propositie in de bemiddeling van executives en specialistische arbeid binnen de publieke -en non-profit sector.

 

Nieuwe werkmaatschappij binnen de OnlyHuman Groep

De nieuwe onderneming wordt onderdeel van de OnlyHuman Groep en gaat twee merknamen hanteren: OnlyHuman voor de bemiddeling van vaste communicatie -en marketingfuncties, Dux International voor executive search en de bemiddeling voor andere vakdisciplines. Dux International is voornamelijk actief binnen de charitatieve, culturele en non-profit sector. Interim communicatie en marketingfuncties worden, ook onder de merknaam OnlyHuman, bemiddeld door de andere werkmaatschappij binnen de groep, OnlyHuman bv.

 

Groeikansen

Karin Doeksen, oprichtster van Dux International, blijft ook binnen de nieuwe organisatie actief betrokken als co-founding partner: “In mijn huidige netwerk zie ik een groeiende vraag naar interim managers en fondsenwervers. De ervaring van OnlyHuman in de flexmarkt is hierbij heel waardevol. Daarnaast versterken de netwerken van beide organisaties binnen de publieke -en non-profit sector elkaar. Ons vertrouwde team blijft intact en naast mijzelf blijven ook onze consultants actief betrokken. Ik zie alleen maar groeikansen voor de dienstverlening vanuit Dux International en OnlyHuman en zie uit naar de samenwerking.”

 

Een goede aanvulling

Martin Staats, algemeen directeur van de OnlyHuman Groep, ziet veel kansen: “Wij waren al langer op zoek naar mogelijkheden om onze werving & selectie activiteiten uit te breiden en steviger in te zetten op senior management posities. Dux International heeft veel ervaring op het gebied van executive search in de non-profit sector. Door de samenwerking versterken we de positie van OnlyHuman als dé specialist in communicatie -en marketingfuncties. Daarnaast spreken we vanuit Dux International een bredere markt aan en zien we kansen om te verbreden richting interim management posities in de non-profit sector. Wij hebben de faciliteiten beschikbaar om deze verbreding te ondersteunen. Wij vullen elkaar erg goed aan.”