OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Sales en Marketing manager

OnlyHuman, dé bemiddelaar in marketing- & communicatieprofessionals, is op zoek naar een ambitieuze Sales & Marketing Manager.

 

32 – 40 uur per week, standplaats Den Haag.  

 

OnlyHuman versterkt mens & organisatie door werk. Dit doen we door het bemiddelen en faciliteren  bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied marketing & communicatie. Wij doen dat in alle sectoren en  via alle vormen van personele inzet.

 

OnlyHuman is gevestigd in Den Haag. Hier werken we met circa 20 medewerkers in front- en backoffice. Ons bureau heeft een sterke positie in de overheidsmarkt en heeft flinke groeiambities in de publieke sector en de zakelijke markt.

 

De Sales & Marketing Manager die wij zoeken is in staat om, samen met het managementteam, onze groei ambities te helpen waar te maken. Als lid van het managementteam ben jij degene die, met een adequaat budget, zorgt voor het doorontwikkelen van de sales- en marketingstrategie en ben je verantwoordelijk voor samenstelling en aansturing van het sales- en marketingcommunicatieteam (in samenwerking met de operationeel manager).

 

Onder jouw bezielende leiding zorg je, met je team, ervoor dat OnlyHuman een sterkere marktpositie realiseert in alle sectoren: versterking waar OnlyHuman al actief is, invechten waar we nog nieuw zijn. Je zorgt dat de omzet- en margedoelstellingen bij (met name) nieuwe klanten worden gehaald. Daarnaast versterk je het accountmanagement binnen de organisatie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het marketingcommunicatiebeleid en zorg je dat de activiteiten die hieruit voortkomen worden uitgevoerd.

 

Wie ben jij?

Jij bent een (bewezen) ster in het binnenhalen van nieuwe accounts. Je bent commercieel ingesteld en resultaat gericht. Je ziet een kans en zorgt dat dit geen kans blijft maar een resultaat wordt. Je weet van aanpakken en neemt ook zelf het initiatief om zaken voor elkaar te krijgen. Je beleeft er plezier aan om samen met ons te bouwen aan de groei van het bedrijf en de groei (letterlijk en figuurlijk) van je team.

 

Heb je daarnaast ook nog eens:

  • Ruime ervaring in een verantwoordelijke rol in sales en (online) marketing
  • Ruime ervaring in zakelijke dienstverlening; ervaring en affiniteit met publieke sector
  • Ervaring met de flexbranche is een duidelijke pré
  • Een sterke ondernemersgeest
  • Minimaal HBO niveau
  • Strategisch inzicht
  • Organisatie-sensitiviteit

 

En ben je:

  • Tactisch en communicatief sterk
  • Vasthoudend, resultaatgericht, onderhandelingsvaardig
  • Een relatiebouwer & verbinder

 

Dan spreken wij je graag!

 

OnlyHuman

Neem voor meer informatie of  contact op met Natascha van Kesteren (operationeel manager) of Martin Staats (directeur).

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Neem gelijk contact met ons op:

 

Martin Staats  

directeur

Stuur hem een email

of bel gelijk 06 – 1089 6558

 

 Natascha van Kesteren 

operational manager

Stuur haar een email

of bel gelijk 06 4619 4816