OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Medior communicatieadviseur infraprojecten Zaanstreek – Provincie Noord-Holland (TA18009)


Introductie

We zijn op zoek naar een medior communicatieadviseur voor de uitvoering van communicatie werkzaamheden voor een aantal projecten in het gebied Zaanstreek, voor de directie Beheer en Uitvoering (B&U) bij de Provincie Noord Holland. Als gevolg van het vertrek van de huidige communicatieadviseur zoekt de provincie een medior communicatieadviseur voor een aantal infra-projecten, waaronder voor de Zaanbrug en de Wilhelminasluis.

Organisatie

In de Zaanstreek worden momenteel diverse infrastructurele projecten voorbereid en uitgevoerd in opdracht van de Provincie Noord Holland. Daarnaast loopt er een programma ‘Vaart in de Zaan’ dat tot doel heeft de doorvaart in de Zaan te verbeteren.

Functie

De communicatieadviseur verzorgt de communicatie voor provinciale infraprojecten in de Zaanstreek, waaronder de Zaanbrug en de Wilhelminasluis. Het accent ligt op projectcommunicatie / omgevingscommunicatie. De communicatieadviseur werkt voor de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden intensief samen met de betrokken omgevingsmanager, de projectmanagers, de communicatieadviseurs van het team Project- en programma-communicatie en met de communicatieadviseurs Concerncommunicatie. De aard van deze werkzaamheden vraagt om een combinatie van denken en doen. Gezien de complexiteit van de projecten project, is een brede ervaring met gebieds- en omgevings communicatie en het omgaan met weerstanden noodzakelijk voor het goed uitvoeren van de werkzaamheden.

Het takenpakket bestaat op hoofdlijnen uit:
  • ontwikkeling communicatieaanpakken voor de diverse projecten en coördineren van de uitvoering;
  • actualiseren en beheren projectinformatie website;
  • organiseren informatiebijeenkomsten/-momenten voor bewoners en belanghebbenden;
  • beheren en observeren social media (Twitter);
  • ondersteunen/adviseren omgevingsmanagers bij contacten met omwonenden en andere stakeholders;
  • verzorgen van communicatiemiddelen over de voortgang van de werkzaamheden (o.a. nieuwsbrieven, bewonersbrieven, aankondiging gemeentepagina H-A-H, e-mail, persbericht, borden op locatie).

Functie eisen

  • afgeronde communicatieopleiding HBO of WO;
  • minimaal 5 jaar werkervaring als medior communicatieadviseur in een complexe organisatie;
  • bij voorkeur ervaring met infraprojecten.

Aanbod

Het betreft een tijdelijke opdracht van 15 februari 2018 t/m 14 februari 2019 voor 24 – 32 uur per week (met optie tot verlenging). Standplaats is Haarlem.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Nord of Yvette Albers via 070-3022020 of per mail, inge.nord@onlyhuman.nl en yvette.albers@onlyhuman.nl

Sollicitatie

Solliciteren kan tot en met donderdag 25 januari 17:00 uur, via onderstaande sollicitatiebutton. We zien je reactie graag tegemoet!
Solliciteren