OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Maarten van Straaten

human delights


De HR business vind ik een erg interessante wereld, want je spreekt met veel verschillende mensen bij wie je de kans krijgt in diverse keukens te kijken. En door vervolgens vragen te stellen die niet in de lijn der verwachting liggen, maar voortkomen uit pure interesse, raak je sneller de kern en maak je een connectie. Naar die connectie ben ik dagelijks op zoek en dat maakt dit werk voor mij zo interessant.

 

Bij OnlyHuman ben ik net gestart als senior account manager. Ik voer verkennende gesprekken met decisionmakers en vraag  naar hun communicatie afdelingen en de mensen die daar zitten. Ik luister naar hoe ze dingen aanpakken. Hoe gaan ze om met inhuren of aantrekken van personeel, wat doe je als iemand uitvalt? Binnen die context probeer ik dan de toegevoegde waarde van OnlyHuman te bewijzen.

 

Elk gesprek zie ik als een opstapje naar een vervolg. Ik ben tevreden als ik wegloop met het gevoel: ‘Dit was een goed gesprek’. We hebben een uur lang elkaar in de ogen gekeken en een interessant gesprek gevoerd dat ergens over ging en we hadden een authentieke connectie.

 

Ik geloof in de kracht van onze dienstverlening. Wij hebben al 17 jaar ervaring in scheiden van het kaf van het koren. Onze consultants en recruiters zetten zich iedere dag in om de beste match te maken tussen opdrachtgever en professional. Je kan het zien als een ambacht, ontstaan door jarenlange ervaring in persoonlijke aandacht.

 

Die geboden kwaliteit sluit aan bij de wensen van onze klanten. Want als je als organisatie hoge eisen stelt aan je personeel, ga je ook op zoek naar partners die je daarin ondersteunen. Vooral nu het aanbod van gekwalificeerd personeel aan het opdrogen is.

 

Want de voordelen die OnlyHuman kan bieden zijn groot. Zoals het wegnemen van de rompslomp van CV’s selecteren en gesprekken voeren. Omdat wij iedere kandidaat gesproken hebben die we voorstellen. En daardoor heel snel de meest geschikte medewerker aan het team toe kunnen voegen om direct bij te dragen aan de werkzaamheden.

 

Wie onze opdrachtgever ook is, overheid of het bedrijfsleven, onze kracht en ervaring zitten in het maken van die passende match tussen vraagstelling in de markt en de gespecialiseerde professional. En om dat ambacht te verkopen vind ik een fantastische uitdaging.

 

Maarten van Straaten buiten

MAARTEN IN HET KORT

Functie:

Senior Account manager

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
Maart 2017

 

Maarten  op Twitter

M_van_straaten

 

Mail:

mail Maarten direct

 

Mobiel:

06 1448 9479

 

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of online marketeer die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?

 

OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar onderdeel van uitmaken?

 

Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25