OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Carly Teeuw

human delights


“Kansen worden niet speciaal gemaakt voor je, maar als je het aangeeft wordt bij OnlyHuman wel alle ruimte voor je gecreëerd.”

 

Zelf ben ik begonnen als manusje van alles binnen deze organisatie. Als maker van contracten, afspraken en ondersteuner van de consultants. Daarna steeds meer dingen opgepakt, zoals recruitment, events, communicatie. Ik heb écht van alles gedaan! Uiteindelijk de stap gemaakt naar het ‘consultant-schap’ en daar doorgegroeid van junior naar medior en nu senior Consultant.

 

Dat is het prettige van zo’n kleine organisatie. Bij OnlyHuman wordt heel veel ruimte geboden om jezelf te ontplooien. Het hangt heel erg af van je eigen instelling. Wil je hier jaren hetzelfde doen dan is dat prima. Maar laat je zien dat je openstaat voor meer en projecten oppakt, dan is daar veel ruimte voor. Gedrevenheid en enthousiasme wordt bij OnlyHuman beloond met vertrouwen.

 

Terwijl ik mij professioneel en persoonlijk ontwikkelde, gebeurde er bij mij ook van alles prive: een verhuizing, overlijden in mijn familie en de geboorte van mijn zoon. Op deze vlakken heb ik me altijd gesteund gevoeld door OnlyHuman. Dit gevoel van vertrouwen en de geboden flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijzelf ook met plezier inzet voor de verdere groei van de organisatie.

 

Van opdrachtgevers hoor ik dat ze nog nooit een bureau hebben gehad dat langskomt voor een gesprek bij afronding of tussentijds bij de voortgang. Dat is een voorbeeld van de verantwoordelijkheid die wij voelen voor de projecten en willen weten wat er speelt. Ik ben oprecht nieuwsgierig waar mensen mee bezig zijn, hoe de opdracht verloopt en of wij nog iets kunnen bieden aan ondersteuning. Of mocht het niet goed lopen dat we nog kunnen bijsturen. Het is een ideale manier om dat persoonlijke contact te leggen, zowel naar de klant als de kandidaat. Daarom hechten wij veel waarde aan de tussentijdse evaluaties. Dat is niet iets wat de meeste bureaus doen.

 

Omdat ik veel binnen organisaties ben en daardoor veel hoor kan ik ook inhoudelijk mee sparren met professionals, of meedenken over problemen met opdrachtgevers. Niet alleen maar ‘U vraagt wij draaien’, maar proactief meedenken en zoeken naar oplossingen. Zelf heb ik wel ’s avonds met managers aan de telefoon gezeten, omdat ze mijn mening wilde weten. En dat is cool wanneer je zo serieus wordt genomen. Dat je als adviseur wordt gezien, mee kan denken en je advies wordt gevraagd in bepaalde dingen.

 

Kijkend naar de verschillende functies die ik heb gehad, weet ik nog niet wat mijn volgende stap zal worden. Ik ben net officieel senior consultant dus kijk ik er naar uit om me daarin verder te ontwikkelen.

Carly buiten

 

CARLY IN HET KORT

Functie:

Senior Consultant

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
september 2009

 

Carly op Twitter

CarlyTeeuw

 

Mail:

mail Carly direct

 

Mobiel:

06 – 3363 6890

 

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of online marketeer die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?

 

OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar onderdeel van uitmaken?

 

Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25